Miksi useimmat ihmiset epäonnistuvat myymällä?

Myynti on erittäin mielenkiintoinen ja luova ala. Myyntitekniikalle ei ole määritelty rajoja. Onnistuneen myynnin perusta on kuitenkin asiakkaille tehty sävelkorkeus. On välttämätöntä herättää asiakkaiden huomio ja vakuuttaa heidät uskomaan tuotteeseen. Tämä on normaali menetelmä tuotteiden kelaamiseksi useammalle asiakkaalle.

Vaikka menettely kuulostaa melko yksinkertaiselta, sen ei pitäisi uskoa olevan niin. Jos myyntipiste ei ole niin loistava, on mahdollista, että tuotteita ei myydä. Tällaisen skenaarion edessä on kuitenkin tärkeää tietää, miksi myyntipiste todella epäonnistui. On useita syitä siihen, että useimmat ihmiset epäonnistuvat myynnissään ja myyntitekniikkansa puuttuu suurelta osin. Voimme yrittää kuvata näitä tosiasioita hieman pidemmälle.

• On monia ihmisiä, jotka uskovat, että aggressiivisuus tai yliero tarkoittaa onnistunutta myyntiä. Päinvastoin, tämä voi todella vahingoittaa heidän myyntitekniikkaansa. Asiakkaat eivät pidä paineistuksesta, ja asiakkaille saattaa tuntua liian aggressiivinen sävelkorkeus.

• On erittäin tärkeää testata tuote ennen myyntiä. Tuotteen tai palvelun elävä esittely on erittäin tehokas ja älykäs markkinointitekniikka, ja se auttaa myyntihenkilöä olemaan paremmin yhteydessä asiakkaaseen. Viallinen tuote ei olisi täydellinen esittelyn aikana, ja se johtaa vain myyntiä koskevaan vastaväitteeseen.

• Asiakas on luettava. Tämä tarkoittaa, että myyntiesittelyä tehdessään on välttämätöntä, että myyjä yrittää ymmärtää asiakkaan näkökulmaa. Tämä johtaa siihen, että hän suhtautuu paremmin asiakkaan myyntiä vastaan esittämiin vastaväitteisiin.

• Esityksen tulisi olla ensisijaisesti määritellä asiakkaan vastalauseet ensimmäisellä tasolla. Myyntihenkilö voi sitten antaa vastauksen näihin väitteisiin. Tässä prosessissa hän olisi käsitellyt asiakkaiden vastalauseita, mutta pystyisi silti muuntamaan nämä väitteet onnistuneeksi myynniksi.

• Kun myyjä on vastannut kaikkiin asiakkaiden vastalauseisiin, hänen tulisi jatkaa kaupan päättämistä. Nyt on erittäin välttämätöntä ymmärtää, että asiakasta ei saa painostaa missään myyntiprosessin vaiheessa, ja siihen sisältyy myös kaupan päättäminen. Joten myyjän tulisi sulkea kauppa lempeällä kysymyksellä. Kysymys voi joko liittyä asiakirjoihin ja asiakirjoihin tai kysymys voi olla, haluaisiko asiakas jatkaa kauppaa vai ei.

Nämä ovat joitain kohteliaisuuden perustekniikoita, jotka varmasti parantavat myynnin tilaa ja asiakastyytyväisyyttä. Myyntihenkilöt voivat myös käyttää näitä vinkkejä ymmärtääkseen ongelma-alueitaan ja löytää ratkaisuja näihin ongelmiin, jotka parantavat myös heidän myyntikuvaansa.

Comments |0|