Myynnin lopettaminen – näillä myyntitekniikoilla

Yksinkertaiset, suoraviivat tekniikat, jotka käytettäessä melkein takaavat myynnin ja ansaitsevat enemmän rahaa myyjälle. Myynnin sulkeminen on pakollista myyntihenkilöille, kuinka usein sinusta tuntuu, että olet tuhlannut aikaa ja ostajien aikaa pyytämättä yritystä. Suuri yhteys, loistava tuotesittely ja hyvä myynnin suorituskyky eivät sinänsä tuo sinulle kauppaa. Sinun on todistettava mahdolliselle asiakkaalle, että haluat kaupan, heidän rahansa, tilauksen. Ole kunnianhimoinen, mutta älä aggressiivinen, asiakas kunnioittaa tätä.

1 – PYY NIMIÄ.
Tietysti kaikki myynnit eivät ole yhtä helppoja kuin tilauksen pyytäminen (mutta sinun on aloitettava siellä), joskus asiakas voi sanoa ei. Mitä sitten? Sinun on vastattava hänen kysymyksiinsä, miksi he eivät vielä halua ostaa. Tämän jälkeen sinun on annettava lisää syitä, jotta voit voittaa myynnin. Myynnin vastustaminen voi olla suoraviivaista tai se voi olla jumissa taktiikkaa, koska heillä joko ei ole rahaa tai valtuuksia tehdä tilausta.

Tyypillinen pysähtyvä vastalause olisi, että ostaja haluaisi enemmän aikaa miettiä kauppaa. Kysy, mistä he haluavat ajatella, ja ehkä voisit tarjota lisätietoja heidän päätöksentekoprosessissaan. Tämä tuo usein esiin kysymyksiä, jotka voivat olla aitoja tai jumissa taktiikkaa. Jos se on jumissa, älä tuhlaa enää aikaa ja viimeistele kohteliaasti myyntiesittelysi ja tarjoa jatkosuunnitelma (älä anna myynnin vain kuolla, olet investoinut aikaa ja mahdollisesti rahaa siihen). Sitkeys ja kohteliaisuus yhdessä ja auttavat sinua tekemään enemmän myyntiä ja ansaitsemaan enemmän rahaa.

2 – Kysy, miksi he eivät pysty ostamaan
Hyvä on! olet pyytänyt yritystä, he vastasivat ei, sinä kysyit miksi ja heidän mielestään se oli liikaa rahaa. Mitä nyt? Et ehkä pysty laskemaan hintaa ja asiakas on vakuuttunut siitä, että hinta on liian korkea. Kysy nyt itseltäsi tämä kysymys; Sanooko ostaja, että hän ei ole saanut rahaa, vai sanovatko he todella, että heidän mielestään se ei ole vastinetta rahalle? Jos se on ensimmäinen, niin perhpas ei voi tehdä paljon. Kiitä asiakasta ja järjestä jatkotoimet, jos voit. Jos se on toinen myyntiä koskeva väite, jolla on arvo; sitten voimme tehdä asialle jotain. Esitä arvon rakentamista koskeva kysymys ostajalle. Arvonmuodostuskysymys saa asiakkaan ajattelemaan etua omistamalla tai saamalla mitä myymällä. Esimerkki voi olla; jos myyt matot, miltä luulet maton näyttävän huoneestasi? Tämä on tehokas tekniikka ja saa asiakkaan miettimään jo tuotteen omistamista. Seuraa tätä heti kyllä / ei suljettu myyntikysymys.

3 – RAKENNA ARVO ASIAKKAALLE
Näiden kolmen myyntitekniikan yhdistäminen parantaa myynnin muuntosuhdetta, tekee myyntipäälliköstänne onnellisen, kehittää myyntitaitojasi ja ansaitsee enemmän rahaa.

Comments |0|