Kuusi onnistunutta vaihetta myyntitiimille

Sisäinen myynti – joka on jo tärkeä osa monien yritysten myyntityötä – laajenee, kun yhä useammat yritykset kehittävät tai lisäävät tätä arvokasta myyntikanavaa. Tässä on kuusi asiaa, jotka on otettava huomioon varmistaaksemme uuden myyntitiimisi tehokkaan ja kannattavan.

  1. Määritä sisäisen myyntitiimisi rooli. Harkitessaan sisäisen myyntitiimin rakentamista tai lisäämistä heidän roolinsa määritteleminen ohjaa jokaista tekemääsi päätöstä, mukaan lukien kenet palkkaamaan, kuinka korvaamaan ja kuinka paljon koulutusta ja valvontaa tarvitaan. Kysy itseltäsi; Aikooko sisämyyntitiimisi ottaa vastaan vain saapuvia puheluja vai soittavatko he myös lähteviä, etsiviä puheluja? Ovatko suurin osa heidän kutsustaan nykyisiä asiakkaita, kuten joko kasvavilla tileillä tai myynnin nousulla, vai vastaavatko he myös uuden liiketoiminnan aloittamisesta? Ja mihin osaan myyntisykliä he osallistuvat – tapaamisen asettamiseen, liidien karsintaan tai myynnin lopettamiseen? Kaikki nämä näkökohdat auttavat määrittämään sisäisen myyntitiimisi roolin lisäksi myös muita päätöksiä suoraviivaisemmiksi.
  2. Määritä myyntiprosessisi. Tutkimusraporttien mukaan voit parantaa sisäisen myyntitiimisi suorituskykyä jopa 33%, jos määrität ensin myyntiprosessisi. Yllättäen monet yritykset jättävät huomiotta tämän ratkaisevan askeleen. Määritetyn myyntiprosessin kehittäminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että olet tunnistanut jokaisen vaiheen onnistuneen myynnin läpi ja tunnistanut kunkin vaiheen parhaat käytännöt. Kun tiedät tarkalleen, mitä myyntiprosessin jokaisessa vaiheessa on tapahduttava, voit paitsi opettaa parhaiden käytäntöjen myyntimenetelmiä, myös sen avulla voit mitata myös tämän parhaiden käytäntöjen noudattamista.
  3. Kehitä tehokkaita puhelinohjelmia. Tehokkaat puhelinkomennot harjoitellaan, sisäistetään ja toimitetaan luonnollisella tavalla – usein tarkoittaa eroa tiimin, joka osuu säännöllisesti myyntitavoitteisiinsa, välillä. Koska myynti on joukko taitoja, joita voidaan opettaa, oppia ja toistaa, on tärkeää antaa tiimillesi tarvittavat työkalut heti alusta alkaen. Koska 80% myyntitilanteista, joihin he törmäävät, ovat samoja päivästä toiseen, opettamalla tiimillesi tehokkaimmat vastaukset näihin torteihin ja vastalauseisiin, he voivat pysyä positiivisina, voittaa myyntiä ja pysyä vaikutusvallassa.
  4. Tallenna puhelusi. Tämä vinkki on kaikkien menestyvien myyntitiimien ydin. Jokainen suuri yritys käyttää tallenteita kouluttaakseen, mittaamaan parannuksia ja auttamaan valmentamaan joukkueitaan parempaan suorituskykyyn. Myyntiedustajien mielestä nauhoitukset ovat erityisen hyödyllisiä, koska ne antavat heille tietoisuuden, jota heillä ei ole puhelimessa ja myynnin kuumuudessa. Ponnistelemalla taaksepäin ja kuuntelemalla menetettyjä mahdollisuuksia ja alueita, joita voidaan parantaa.
  5. Opi käyttämään uusia edustajiasi tehokkaasti. Monet yritykset käyttävät enemmän aikaa tuotteidensa, palvelujensa ja menettelytapojensa kouluttamiseen kuin uusien edustajiensa valmistelemiseen siitä, miten onnistua puhelimessa. Useita asioita, joita voit tehdä, ovat intensiiviset roolipelit, jotka auttavat valmistelemaan uusia edustajia myyntitilanteisiin, joita he kohtaavat. Myös muiden myyntiedustajien tallenteiden soittaminen onnistuneesti yleisten vastaväitteiden jakamiseksi opettaa heitä paitsi odottamaan näitä vastaväitteitä, mutta se tarjoaa heille myös erityisiä esimerkkejä siitä, miten voittaa ne. Tämä lisää itseluottamusta ja auttaa heitä kokemaan menestystä nopeammin
  6. Anna esimiehellesi tarvittava koulutus. Suurin osa johtajista on noussut yrityksen riveissä, ja ei ole harvinaista, että ylimmän tuotannon edustaja löytää itsensä ylennetyksi myyntipäälliköksi. Omistajan ajattelu on, että jos he voisivat myydä hyvin, heidän pitäisi pystyä opettamaan muita tekemään mitä he voisivat tehdä. Valitettavasti onnistuneeseen myynninhallintaan liittyy monia muita taitoja paitsi tieto myynnin lopettamisesta. Ihmisten taidot, johtamistaidot, johtamistaidot jne. Ovat kaikki tärkeitä tekijöitä myyntipäällikön auttamisessa menestymään palkkaamalla, kouluttamalla ja kasvattaessa menestyvää myyntitiimiä. Valmistaaksesi heidät tähän tehtävään sinun on annettava myyntipäällikölle tarvitsemasi erityinen myynninhallinnan koulutus.

Comments |0|